Om Hittakalender.se

Vilken är anledningen till att Hittakalender.se kom till? Jo, för snart två år sedan grundade jag, Käthe Nilsson, Hittabox.se – en sajt om prenumerationsboxar och liknade prenumerationstjänster. Det fanns ingen liknade tjänst i Sverige då och utvecklingen av prenumerationsboxar har varit och är otroligt spännande att följa och vara delaktig i.

Man skulle kunna säga att Hittakalender.se är en egen gren av överraskningsmoment och som en lillasyster till Hittabox.se. Istället för att öppna en box varje till varannan månad öppnar du luckor flera dagar i rad. Utbudet av adventskalendrar har också ökat enormt mycket de senaste åren. Det finns numera minst lika många adventskalendrar för vuxna som för barn. Variationen är också stor; choklad, lakrits, hudvård, makeup, nagellack, ost(!), kaffe och te är några av de produkter som kan finnas i en adventskalender 2017.

Jag ser fram emot att skapa en mötesplats och sajt också för adventskalendrar och liknande kalendrar. Jag börjar med den här bloggen. Varmt välkommen hit!

P.S. Vill du veta mer om mig? Jag bloggar också om mode och shopping på min privata blogg Kathe.nu och finns på LinkedIn.

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *